Oracle SQL Developer
Oracle SQL Developer

Sluit je aan bij Working Talent als Oracle SQL Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij een getalenteerde professional met een passie voor het werken met databases en het schrijven van efficiënte SQL-query's? Bij Working Talent ben je aan het juiste adres! Als Oracle SQL Developer krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en uitdagende projecten aan te gaan. Of je nu een ervaren Oracle SQL Developer bent of net begint aan je carrière, bij ons kun je jezelf uitdagen en je ambities waarmaken.

Oracle SQL Developer
Functieomschrijving Oracle SQL Developer

Wat ga je doen als Oracle SQL Developer?

Als Oracle SQL Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van databasesystemen. Je werkt met Oracle SQL en PL/SQL om complexe query's te schrijven en stored procedures, triggers en functies te ontwikkelen. Je optimaliseert de databaseprestaties door indexen, partities en andere technieken toe te passen. Daarnaast implementeer je databasebeveiligingsmaatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen.

Je werkt nauw samen met softwareontwikkelaars en databasebeheerders om databasesystemen te integreren met applicaties en om te zorgen voor een efficiënte gegevensuitwisseling. Je analyseert de behoeften van de klant, vertaalt deze naar technische specificaties en ontwikkelt oplossingen die voldoen aan de vereisten. Je test en documenteert je code en biedt ondersteuning bij de implementatie en het onderhoud van databasesystemen.

In deze rol is het belangrijk dat je een sterke kennis hebt van Oracle SQL en PL/SQL, evenals ervaring met databaseontwerp en -ontwikkeling. Je hebt oog voor detail, bent analytisch en kunt goed samenwerken in een team.

Werken als Oracle SQL Developer?

Waar kom ik te werken?

Werken als Oracle SQL Developer bij Working Talent biedt jou de unieke kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten en opdrachtgevers in diverse sectoren. Ons uitgebreide netwerk omvat zowel gerenommeerde bedrijven als start-ups en scale-ups. Samen met jou zoeken we naar de perfecte opdrachtgever die aansluit bij jouw ambities en expertise.

Bij Working Talent hebben we het voorrecht om samen te werken met vooraanstaande organisaties zoals Witteveen+Bos, VolkerWessels, TelecomUMCU, SuitSupply, Royal HaskoningDHV, Robeco, Rabobank, ING, Deventer Ziekenhuis, Centric, BAM, APG, ANWB en Achmea. We zijn er trots op dat we met deze partners mogen samenwerken en bieden jou de mogelijkheid om bij te dragen aan hun groei en succes.

Goede arbeidsvoorwaarden

Java Developer salaris

Bij Working Talent bieden we een goed salaris dat afhankelijk is van jouw ervaringsniveau en de specifieke opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Als Oracle SQL Developer trainee kun je bij ons rekenen op een maandelijks salaris van €2900 tijdens het IT-traineeship. Voor medior Oracle SQL Developers bieden we een salarisrange van €3000 tot €4000 per maand, terwijl onze seniors kunnen rekenen op een salaris van €4000 of meer.

Naast een aantrekkelijk salaris zorgen we bij Working Talent ook voor andere gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een vaste aanstelling vanaf dag 1
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen
over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent moedigen we een creatieve en inspirerende werkcultuur aan, waarin je de vrijheid hebt om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen. Als Oracle SQL Developer word je uitgedaagd om grenzen te verleggen en bij te dragen aan innovatieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterfaces. We geloven in voortdurende groei en ontwikkeling, zowel voor jou als individu als voor onze organisatie als geheel.

Samenwerken met een getalenteerd team van professionals is een integraal onderdeel van jouw succes. Bij Working Talent werk je zij aan zij met andere experts die zich inzetten voor het behalen van succesvolle resultaten. We bieden een positieve en ondersteunende werkcultuur waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en erkend. We staan klaar om het maximale uit jezelf te halen

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Op zoek naar een spannende carrière in de IT?

Naast de functie van Oracle SQL Developer hebben we bij Working Talent ook andere boeiende IT-vacatures beschikbaar. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, we bieden diverse mogelijkheden. Bekijk al onze vacatures en solliciteer vandaag nog op de functie die perfect bij jou past!

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie