Wij zijn Working Talent

Werkend talent, dat is waar onze organisatie voor staat. Wij hebben er ons vak van gemaakt talenten te vinden, te binden, op te leiden en in te zetten bij opdrachtgevers. Daarnaast geven wij relevante future proof IT-tools mee, zodat wij opdrachtgevers verrassen met hoog opgeleide en communicatief vaardige jonge IT-professionals.

Onze kernwaarden

 • Plezier
 • Innovatie
 • Kwaliteit

Onze dienstverlening

 • IT-traineeships
  Hoog opgeleide, intrinsiek gemotiveerde jonge talenten met 0-2 jaar relevante werkervaring worden opgeleid tot IT-specialist. Dit zijn trainees die met hun capaciteiten, inzet en ambitie in staat zijn een steile leercurve door te maken binnen hun IT-vakgebied.
  Op basis van vragen uit de markt zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve traineeships. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in traineeships in de richting van: Software Development, Pegasystems, Data Analytics, DevOps Platform Engineer, Internet of Things en Security. Daarnaast hebben wij geruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk traineeships in overleg met opdrachtgevers.
 • Student Developers
  Hoog opgeleide, intrinsiek gemotiveerde jonge studenten met een bètastudie als Informatica of Kunstmatige Intelligentie worden tijdens hun studie tussen de 16 en 32 uur per week ingezet op het gebied van Software Development of Data Analytics.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje bij onze vacatures.