Over Working Talent

Wij zijn Working Talent

Wie zijn wij?
Een jong en energiek bedrijf dat IT-traineeships ontwikkelt. Wij hebben er ons vak van gemaakt talenten te vinden, te binden, op te leiden en in te zetten bij opdrachtgevers. Wij geven onze trainees relevante future proof IT-tools mee en verrassen onze opdrachtgevers met hoogopgeleide en communicatief vaardige jonge IT-professionals.

Onze kernwaarden

 • Plezier
 • Innovatie
 • Kwaliteit

Onze dienstverlening

 • IT-traineeships
  Hoogopgeleide, gemotiveerde en communicatieve jonge talenten worden in een bootcamp van acht weken opgeleid tot IT-professional. Onze trainees zijn op basis van hun capaciteiten, inzet en ambitie in staat om een steile leercurve door te maken. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende innovatieve IT-traineeships
  ontwikkeld: Data Analytics, DevOps Platform Engineer, Full Stack C# .NET, Full Stack Java, Internet of Things, Mendix, Pegasystems en Security.

  Wij zijn daarnaast in staat om specifieke wensen van onze opdrachtgevers door te vertalen naar een maatwerk IT-traineeship. Zowel de werving als de inhoud van het IT-traineeship worden afgestemd op basis van de behoefte van de opdrachtgever.

 • Student Developers
  Hoogopgeleide, intrinsiek gemotiveerde jonge studenten met een bètastudie als Informatica of Kunstmatige Intelligentie worden tijdens hun studie tussen de 16 en 32 uur per week ingezet op het gebied van Software Development of Data Analytics.