Privacy- en cookieverklaring Working Talent B.V.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 11 januari 2022.

Jouw privacy is voor Working Talent B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de relevante regelgeving over privacy, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (verder: AVG). Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden;
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van jouw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn;
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken;
  • Jouw rechten respecteren, zoals het recht op inzage, correctie of verwijdering van jouw bij ons verwerkte persoonsgegevens.


Jouw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen wij uit wat wij allemaal doen met informatie die wij over jou te weten komen wanneer je onze website bezoekt of gebruik maakt van onze diensten.


Als je vragen hebt of wil weten wat wij precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Working Talent B.V. via de contactgegevens onderaan deze pagina.

IT

Het leveren van onze dienstverlening

Als opdrachtgever kan je gebruik maken van onze diensten om talenten te vinden, te binden en op te leiden.


Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Aanhef contactpersoon
  • Voor- en achternaam contactpersoon
  • (Zakelijk) telefoonnummer contactpersoon
  • (Zakelijk) e-mailadres contactpersoon
  • Adresgegevens bedrijf
  • Betalingsgegevens bedrijf
  • Factuurgegevens bedrijf


Wij verwerken deze persoonsgegevens om de overeenkomst die wij met je aangaan, uit te kunnen voeren. Wij bewaren deze informatie tot maximaal één jaar na afloop van de overeenkomst. Zo hoef je, mocht je na opzegging van de overeenkomst binnen een jaar toch nog bij ons terug willen komen, je gegevens niet opnieuw door te geven. Sommige gegevens bewaren wij langer als wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld vanwege de fiscale bewaarplicht)

Inschrijven bij WT

Via onze website kun je je inschrijven bij WT om ingezet te kunnen worden bij onze opdrachtgevers.


Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Eventuele informatie die je zelf invult als inhoud van een bericht


Dit doen wij om jou bij ons in te kunnen schrijven en om de overeenkomst hiertoe met jou uit te voeren. Wij bewaren deze informatie tot maximaal één jaar nadat je je inschrijving bij ons opzegt. Zo hoef je, mocht je na de afmelding van je inschrijving binnen een jaar toch nog bij ons terug willen komen, je gegevens niet opnieuw door te geven. Sommige gegevens bewaren wij langer als wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld vanwege de fiscale bewaarplicht).

Working Talent

Ervaringen

Op onze website plaatsen wij ervaringen van bedrijven en kandidaten met de diensten van WT.


Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Foto
  • Functie
  • Bedrijf
  • Inhoud van de gedeelde ervaring


Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, totdat je je toestemming intrekt. Je kunt jouw toestemming op ieder moment intrekken, door contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan deze privacy- en cookieverklaring.

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website en diensten, maar deze gegevens zijn altijd geanonimiseerd. Wij hebben hiervoor dan ook een gerechtvaardigd belang. Wanneer je niet wilt dat wij jouw persoonsgegevens gebruiken voor het bijhouden van statistieken, kun je op ieder moment bezwaar maken hiertegen door contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan deze privacy- en cookieverklaring.

Working Talent

Anomiseren

Wij kunnen persoonsgegevens, die wij via onze website verkrijgen, anonimiseren. Dit betekent dat de door ons oorspronkelijk verkregen persoonsgegevens, zodanig anoniem zijn gemaakt, dat de betrokkene niet meer identificeerbaar is aan de hand van deze gegevens. De gegevens zijn daarom geen persoonsgegevens meer en er zijn hiermee dan ook geen privacy risico’s verbonden.

Voor het anonimiseren van gegevens hebben wij een gerechtvaardigd belang. Door middel van deze geanonimiseerde gegevens kunnen wij namelijk onze diensten en website verbeteren.

Google Maps

Op onze website kun je gebruik maken van Google Maps, bijvoorbeeld om de route naar ons kantoor te berekenen. Om te achterhalen op welke plek je je bevindt en om de route te bepalen, verwerken wij jouw locatiegegevens. Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware van Google. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (Google) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaring. Meer informatie over de gegevensverwerking door Google kun je vinden in de privacyverklaring van Google.

Working Talent

Contact

Je kan op verschillende manieren contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, maar ook via het contactformulier of via de mail.


Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Eventuele informatie die je zelf invult als inhoud van een bericht


Deze gegevens hebben wij nodig om contact met jou te leggen en om de overeenkomst hiertoe met jou uit te voeren. Wij bewaren deze informatie totdat wij zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen wij bij vervolgvragen de informatie er gemakkelijk bij pakken.

Working Talent

reCAPTCHA

Wij gebruiken de reCAPTCHA service van Google Inc. (Google) om onze website te beschermen tegen spam en misbruik. Om Google reCAPTCHA te laten werken, wordt het IP-adres van een websitebezoeker, de muisbewegingen en mogelijk ook andere data verzameld. Deze informatie wordt hiervoor verstuurd naar en verwerkt door Google. Door deze informatie te analyseren kan Google opmaken of wij te maken hebben met een echte websitebezoeker of een robot. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de privacyverklaring van Google.

Solliciteren

Heb je gereageerd op één van onze vacatures of heb je een open sollicitatie ingestuurd? Dan verwerken wij jouw persoonsgegevens om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen en ter voorbereiding op het eventueel sluiten van een arbeidsovereenkomst.


Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
  • Eventuele overige informatie die je meestuurt met jouw sollicitatie


Jouw sollicitatiegegevens bewaren wij tot maximaal 4 weken nadat de functie is vervuld. Wij bewaren deze gegevens zodat wij contact met je kunnen opnemen in het geval de functie binnen de proeftijd opnieuw vrijkomt. Wanneer wij jou op dit moment geen functie kunnen aanbieden, kunnen wij – met jouw toestemming – de sollicitatiegegevens nog een jaar langer bewaren. Je kunt je toestemming op elk moment intrekken door ons een e-mail te sturen.

Working Talent

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de partijen die nodig zijn om de hierboven genoemde diensten te leveren, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen (zoals potentiële werkgevers), behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf), je hier toestemming voor hebt gegeven of wij hier een gerechtvaardigd belang bij hebben.

De partijen die in onze of jouw opdracht persoonsgegevens verwerken, zijn:

  • IT-leveranciers en -dienstverleners
  • Cookiedienstverleners
  • Hostingpartij


Om onze diensten te kunnen verlenen, kunnen wij jouw persoonsgegevens verstrekken aan partijen die zijn gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Wij doen dit alleen indien er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij een modelovereenkomst van de Europese Commissie gebruiken of afspraken maken over de omgang met persoonsgegevens.

Working Talent

Social media buttons

Op onze website maken wij gebruik van social media buttons, welke je doorgeleiden naar de social media platforms. Je krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen het netwerk. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de social medianetwerken. Als je wilt weten wat de social media platforms doen met jouw persoonsgegevens, lees dan de desbetreffende privacyverklaring:

Cookies

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken, zoals pixels (hierna: cookies) van onszelf en derde partijen. Cookies zijn kleine bestandjes waar wij en derde partijen informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar wij en derde partijen kunnen er bijvoorbeeld ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Je kunt via jouw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Wij en derde partijen gebruiken cookies om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische en functionele cookies).
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website gebruiksvriendelijker te maken (analytische cookies).
  • Gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien (marketing cookies)


Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van jou:

  • IP-adres
  • Cookie-ID
  • Website- en klikgedrag
  • Referrer-URL


Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.


Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen wij, voor zover wij dat verplicht zijn, vragen om jouw akkoord voor het gebruik van cookies.


In de tabel hieronder vind je een overzicht van de cookies die wij gebruiken.

Soort

Cookie; Entiteit; waarborgen

Doel

Bewaartermijn

Functioneel

Google Tag Manager

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

Cookies van Google Tag Manager maken het mogelijk om scripts van andere cookies in te laden. Google Tag Manager is puur functioneel en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van persoonsgegevens.

Sessie

Diversen:

First party cookies met strikt functionele doeleinden.

Deze cookies maken noodzakelijke functionaliteiten van de website mogelijk, zoals het onthouden van de gekozen taal en of er toestemming is gegeven voor cookies, het tonen van de cookiebanner etc.

Maximaal 2 jaar

Analytisch

Google Analytics

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

Deze cookies worden geplaatst om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om aan de hand hiervan de gebruikerservaring te verbeteren. Wij hebben deze cookies privacyvriendelijk[JB1] ingesteld. Dat betekent dat wij:

  • een verwerkersovereenkomst met Google hebben gesloten;
  • Google alleen gemaskeerde IP-adressen geven;
  • verder geen gegevens delen met Google; en
  • wij geen gebruik maken van andere Google diensten in combinatie met analytics.

Maximaal 2 jaar

Marketing

Google reCAPTCHA

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

Wij gebruiken de reCAPTCHA service van Google om onze website te beschermen tegen spam en misbruik. Om Google reCAPTCHA te laten werken, wordt het IP-adres van een bezoeker, de muisbewegingen en mogelijk ook andere data verzameld. Deze informatie wordt hiervoor verstuurd naar en verwerkt door Google. Door deze informatie te analyseren kan Google opmaken of wij te maken hebben met een echte websitebezoeker of een robot.

Maximaal 6 maanden


Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt het cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen, voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.

Working Talent

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en een login token
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opgeslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer jouw persoonsgegevens invoert
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen aan jou door te geven.

Working Talent

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.


Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens wij hebben en wat wij daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die wij hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • een bepaalde verwerking beperken
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Indien technisch mogelijk, de persoonsgegevens die wij van jou verwerken laten overdragen naar een derde partij


Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Wij zullen in principe binnen 30 dagen aan jouw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd met maximaal twee maanden om redenen die verband houden met de specifieke rechten van betrokkenen of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij u daarvan tijdig op de hoogte stellen.


Indien je één van je rechten wilt uitoefenen, dan kun je dat kenbaar maken via privacy@workingtalent.nl.

Working Talent

Klacht indienen

Als je een klacht in wil dienen over het gebruik van jouw persoonsgegevens kan je een e-mail sturen naar privacy@workingtalent.nl. Wij pakken elke klacht intern op en communiceren dit verder met je.

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Working Talent B.V.
Kuiperbergweg 50
1101 AG Amsterdam
E-mailadres: privacy@workingtalent.nl
Telefoon: 085-06 08506

KvK nummer: 67095615

software engineer vacature
Start je Sales carrière bij WT!