Junior Product Owner
Junior Product Owner

Zet jouw skills in als Junior Product Owner!

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij iemand met een passie voor het managen van projecten en het creëren van waardevolle producten? Als Junior Product Owner bij Working Talent krijg je de kans om jouw organisatorische en analytische vaardigheden in te zetten en uit te groeien tot een professionele Product Owner!

Bij Working Talent bieden we een uniek IT traineeship aan waarin je de nodige kennis en ervaring opdoet om succesvol te zijn als Junior Product Owner. Na afronding van het traineeship kun je aan de slag bij toonaangevende organisaties in diverse sectoren.

junior product owner
vacature junior product owner
Over het IT-traineeship

Junior Product Owner bij Working Talent

Bij Working Talent bieden wij jou met ons IT-traineeship alle benodigde tools om jezelf te ontwikkelen tot Junior Product Owner. Gedurende een intensieve bootcamp van acht weken maak je kennis met essentiële aspecten van productmanagement en word je voorbereid op de praktijk.

Tijdens het traineeship krijg je de unieke kans om te werken aan uitdagende projecten bij vooraanstaande opdrachtgevers in heel Nederland. Gedurende een periode van 1,5 jaar word je opgeleid tot een Junior Product Owner door ervaren professionals uit het vakgebied.

  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Een hybride leeromgeving
  • Erkende certificaten
  • Online leerplatform
Inhoud van het IT-traineeship

Wat kun je verwachten in deze functie?

Als Junior Product Owner bij Working Talent krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige Product Owner. Gedurende ons 1,5 jaar durende traineeship leer je de essentiële vaardigheden en technieken die nodig zijn om productontwikkeling en projectmanagement effectief te kunnen uitvoeren.

Tijdens het IT-traineeship werk je aan diverse projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het begrijpen van de behoeften en vereisten van de klant, het definiëren van de productvisie en -strategie, het opstellen van user stories en het coördineren van het ontwikkelproces. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders, waaronder klanten, gebruikers, ontwikkelaars en designers. Zo zorg je ervoor dat de producten voldoen aan de verwachtingen en een toegevoegde waarde bieden.

Als Junior Product Owner zul je ook kennis opdoen van agile methodologieën, zoals Scrum en Kanban, en leer je hoe je deze kunt toepassen in het projectmanagementproces. Je zult de rol van facilitator en bruggenbouwer op je nemen om een goede samenwerking en communicatie binnen het team te bevorderen.

Junior Product Owner vacature
Jouw droombaan?

Junior Product Owner vacature

Wil jij graag aan de slag als Junior Product Owner en jouw carrière naar nieuwe hoogten brengen? Working Talent biedt regelmatig traineeships aan voor Junior Product Owners. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en bieden diverse uitdagende projecten aan. Dus er is altijd wel een plek bij jou in de buurt!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Salaris Junior Product Owner

Bij Working Talent bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor Junior Product Owners. Zodra je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers, ontvang je een marktconform salaris van €2900 per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast kun je profiteren van secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een vast contract vanaf dag één.
  • Erkende certificaten voor voltooide trainingen.
  • 8,33% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Goede pensioenregeling.


product owner vacature
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent hechten we enorm veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Naast de technische trainingen en begeleiding die je zult ontvangen, bieden we ook speciale softskills-trainingen aan om je communicatie, teamwork en probleemoplossende vaardigheden verder te versterken.

Solliciteer vandaag nog bij Working Talent en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden voor jouw carrière als Junior Product Owner. Samen zorgen we ervoor dat je kunt uitblinken en succesvol kunt zijn in de IT-wereld!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior Product Owner worden

Wil jij graag de uitdaging aangaan als Junior Product Owner en deel uitmaken van ons IT traineeship? Solliciteer dan nu bij Working Talent en geef jouw carrière een vliegende start! We kijken ernaar uit om jouw talent te ontdekken en je te ondersteunen bij jouw groei en ontwikkeling.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie