data scientist
Data Scientist

Sluit je aan bij Working Talent als Data Scientist

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Data kan ons veel vertellen en dat geldt des te meer binnen organisaties. Als Data Scientist weet je om te gaan met de daar beschikbare bergen data en ongestructureerde gegevens. Jij structureert deze en analyseert de bruikbare onderdelen.

Het doel: de organisatie voorzien van inzichten, sturing en advies. Zo draag jij je steentje bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen, kostenreductie, groei of andere bedrijfsdoelstellingen.

Waar jij aan werkt, hangt af van je opdrachtgever en de projecten die zij hebben liggen. Bij Working Talent kun je aan de slag als Data trainee of Medior/Senior Data Scientist bij vele gerenommeerde klanten door heel Nederland. Lijkt het beroep van Data Scientist je geweldig, maar ontbreken de juiste opleidingen nog? Met ons traineeship leren we je alle kneepjes van het vak.

Ook als ervaren en gedreven Medior of Senior Data Scientist kun je solliciteren op onze vacatures. Genoeg vraagstukken bij ons en onze klanten waar we jouw sklils kunnen inzetten!

data scientist vacature
Functieomschrijving Data Scientist

Wat ga je doen als Data Scientist?

Als Data Scientist zit je vanzelfsprekend vooral met je neus in de ruwe (Big) data. Met jouw kunde en tools maak je van data intelligence. Oftewel: je weet er informatie uit te halen, zoals het blootleggen van verbanden. Hier komt ook een stukje programmeren bij kijken.

Je schrijft bijvoorbeeld een algoritme om sneller de gewenste gegevens te achterhalen, structureren en analyseren. Je werkt op dagelijkse basis met datasystemen, databases en statistiek. Het startpunt is vaak een specifiek vraagstuk van de organisatie. Vaak zul je een concrete bijdrage leveren aan het verbeteren van de klantervaring of andere bedrijfsdoelstellingen.

Werken als Data Scientist?

Waar kom ik te werken als Data Scientist?

Wanneer je aan de slag gaat als Data Scientist voor Working Talent, heb je de keuze uit diverse opdrachtgevers door het hele land. Of het nu gaat om top-200 organisaties zoals KLM of Robeco, non-profit, de zorg of mkb: wij matchen je met de beste optie. Zolang jullie maar blij van elkaar worden, zijn wij dat ook!

Goede arbeidsvoorwaarden

Data Scientist salaris

Als Data Scientist mag je op een uitstekend salaris rekenen - zeker bij Working Talent. Word je Data Science trainee bij ons? Dan verdien je €2900 per maand. Als ervaren Medior of Senior Data Scientist zal je salaris met sprongen vooruit gaan: reken op een maandelijks bedrag van minimaal €3300. Met meer opleidingen en ervaring zal dit kunnen groeien naar €4500 of meer.

Bij Working Talent kun je overigens op meer prettige arbeidsvoorwaarden rekenen:

  • Direct een vast contract

  • 8,33% vakantiegeld

  • Pensioenregeling

  • Vergoeding woon-werkverkeer

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent staat jouw persoonlijke en professionele groei voorop. Of je nu bij ons binnenkomt als trainee, of als ervaren Senior: we dragen graag ons steentje bij aan jouw ontwikkeling.

Onze kernwaarden stellen we daarbij centraal: innovatie, kwaliteit en plezier. Ons doel is dat zowel jij als jouw opdrachtgevers blij worden van elkaar. Hoe we dit voor elkaar denken te krijgen, lees je hieronder.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast die functie van Data Scientist meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!