App Developer

Sluit je aan bij Working Talent als App Developer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Ben jij een ambitieuze professional die zijn of haar skills in de IT verder wil ontwikkelen? Of je nu een ambitieuze starter bent of al ervaring hebt als App Developer, bij Working Talent krijg je de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen en jezelf uit te dagen.

Working Talent biedt diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan bij opdrachtgevers door heel Nederland en betrokken te zijn bij uitdagende projecten. Als Applicatie Developer speel je een cruciale rol in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van innovatieve en gebruiksvriendelijke (mobiele) applicaties. Je werkt samen met een team van professionals om hoogwaardige apps te creëren die voldoen aan de wensen en behoeften van de gebruikers.

applicatie developer
Functieomschrijving App Developer

Wat ga je doen als App Developer?

Als App Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van mobiele applicaties voor verschillende platformen, zoals iOS en Android. Je werkt nauw samen met UX/UI-designers, backend-ontwikkelaars en andere stakeholders om de functionaliteit en gebruikerservaring van de apps te optimaliseren.

Je hebt expertise in het programmeren van app-functionaliteiten, het testen van de apps op verschillende apparaten en besturingssystemen, en het onderhouden en updaten van bestaande apps. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de mobiele app-industrie en past deze kennis toe om innovatieve en hoogwaardige apps te leveren.

Werken als Applicatie Developer?

Waar kom ik te werken?

Bij Working Talent bieden we jou als App Developer een breed scala aan mogelijkheden. We hebben een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren, zoals technologie, e-commerce, gezondheidszorg en meer. Samen kijken we naar de perfecte opdrachtgever waar jouw vaardigheden en ambities het beste tot hun recht komen.

Goede arbeidsvoorwaarden

App Developer salaris

Als App Developer trainee bij Working Talent kun je rekenen op een salaris van €2900 per maand tijdens het IT-traineeship. Voor Medior Developers bieden we een salaris tussen €3000 en €4000 per maand, seniors kunnen rekenen op een salaris van €4000 of meer.

Naast een goed salaris bieden we bij Working Talent ook andere gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een vaste aanstelling vanaf dag 1
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen
over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent staat jouw groei centraal, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We zijn er om zowel trainees als ervaren professionals te ondersteunen en hen te helpen het maximale uit hun carrière te halen. Onze kernwaarden - plezier, innovatie en kwaliteit - vormen de basis van alles wat we doen.

We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin plezier en voldoening centraal staan. We geloven dat werk leuk moet zijn en streven ernaar om een positieve en inspirerende sfeer te creëren. Daarnaast moedigen we innovatie aan en dagen we onze talenten uit om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Wil jij je carrière als App Developer verder ontwikkelen? Solliciteer vandaag nog bij Working Talent en sluit je aan bij ons getalenteerde team van IT-professionals! Wij kijken ernaar uit om jouw ambities waar te maken en samen successen te behalen.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie