Wat doet laravel developer
Alles over de functie van Laravel Developer

Wat doet een Laravel Developer?

Wat is een Laravel Developer precies en hoe ziet de functie eruit?

Een Laravel Developer speelt een cruciale rol bij het ontwikkelen en implementeren van diverse webprojecten met behulp van Laravel, een populaire PHP-framework. Hoe dit er in de praktijk uit ziet? Daar vertellen we je graag meer over.

Laravel

Wat is Laravel?

Laravel is een open-source PHP-framework dat wordt gebruikt voor het bouwen van webtoepassingen. Het biedt een elegante syntaxis, een modulair systeem en een breed scala aan functionaliteiten om ontwikkelaars te helpen bij het snel bouwen van robuuste en schaalbare webapplicaties.

Laravel maakt gebruik van moderne PHP-functies en best practices en stelt ontwikkelaars in staat om complexe taken te automatiseren en efficiënter te werken.

Over de functie

Wat is een Laravel Developer?

Een Laravel Developer is een gespecialiseerde softwareontwikkelaar die zich richt op het bouwen en onderhouden van webtoepassingen met behulp van het Laravel-framework.

In [year] speelt een Laravel Developer een cruciale rol bij het ontwikkelen en implementeren van diverse webprojecten met behulp van het populaire PHP-framework. Het biedt ontwikkelaars een gestructureerde en efficiënte manier om krachtige webtoepassingen te bouwen.

Taken en verantwoordelijkheden

Wat doet een Laravel Developer?

Als Laravel Developer bij Working Talent ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van webtoepassingen met behulp van het Laravel-framework.

Je werkt nauw samen met het ontwikkelteam en andere belanghebbenden om de vereisten van de klant te begrijpen en deze om te zetten naar goed functionerende webapplicaties. Je ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke interfaces, implementeert databasestructuren, schrijft efficiënte code en test de ontwikkelde functionaliteiten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het monitoren en verbeteren van de prestaties van de webtoepassingen en het oplossen van eventuele technische problemen.

Functie-eisen

Wat moet je kunnen in deze functie?

Om succesvol te zijn in de rol van Laravel Developer, zijn er enkele belangrijke vaardigheden en kwalificaties waarover je moet beschikken:

  • Uitgebreide kennis van het Laravel-framework en PHP
  • Ervaring met het ontwikkelen van webtoepassingen en het werken met een ontwikkelteam
  • Bekendheid met frontend-technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript
  • Ervaring met het werken met databases en het schrijven van SQL-query's

Verder is het belangrijk dat je een goeb begrip hebt van softwareontwikkelingsmethodologieën en best practises.

Salaris

Wat is het salaris van een Laravel Developer?

Het salaris van een Laravel Developer varieert afhankelijk van factoren zoals ervaringsniveau, locatie en de organisatie waarvoor men werkt. Over het algemeen ligt het salaris van een Laravel Developer tussen de €3.000 en €5.500 per maand.

Junior Laravel Developers verdienen doorgaans tussen de €3.000 en €3.500 per maand, terwijl senior Laravel Developers hogere salarissen kunnen verdienen. Dit is variërend van €4.500 tot €5.500 per maand. Het salaris is ook afhankelijk van de organisatie en de branche waarin je werkzaam bent.

Als je nog niet genoeg ervaring hebt kun je beginnen als Laravel Developer trainee. Bij Working Talent verdien je als trainee een bovengemiddeld salaris van €3250 per maand. Na het afronden van het traineeship kun je starten in een junior rol - en ontvang je hier een passend salaris voor.

Geef een kickstart aan je carrière

Laravel Developer worden

Bij Working Talent bieden we mogelijkheden om je carrière als Laravel Developer een kickstart te geven. Als je net je opleiding hebt afgerond, beschik je mogelijk over de basisvaardigheden om te starten in een junior Laravel Developer rol. Om je praktijkervaring te vergroten en je vaardigheden verder te ontwikkelen, kun je deelnemen aan ons IT traineeship.

Tijdens het traineeship krijg je de kans om je binnen één jaar te ontwikkelen tot een professionele Laravel Developer. Je begint met een intensief bootcamp waarin je kennismaakt met relevante technologieën en ontwikkelmethodologieën. Vervolgens ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers om praktijkervaring op te doen en door te groeien tot een volwaardige Developer.

Over ons

Werken bij Working Talent

Als Laravel Developer bij Working Talent krijg je de mogelijkheid om te werken binnen uiteenlopende organisaties en sectoren. Je kunt aan de slag bij softwareontwikkelingsbedrijven, digitale agencies en andere organisaties die webtoepassingen met Laravel ontwikkelen.

Bij Working Talent investeren we in jouw groei en ontwikkeling als professional. We bieden competitieve salarissen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ondersteuning bij jouw persoonlijke en professionele groei.

Wil je meer weten over onze IT traineeships en de mogelijkheden om een carrière als Laravel Developer te starten bij Working Talent? Bekijk de beschikbare traineeships!