junior python developer
Junior Python Developer

Start je carrière als Junior Python Developer bij Working Talent!

Hey daar!

Welkom bij Working Talent

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Junior Python Developer bij een bedrijf dat serieus investeert in jouw groei en ontwikkeling? Dan is ons IT-traineeship iets voor jou!

Het traineeship is speciaal ontworpen om jouw vaardigheden en kennis te vergroten. Het biedt de perfecte basis om succesvol te zijn als Junior Python Developer. Na afronding van het traineeship kun jij je aansluiten bij ons team van professionals!

junior python developer
junior python developer vacature
Ontdek ons IT-traineeship

Junior Python Developer bij Working Talent

Als Junior Python Developer bij Working Talent krijg je de kans om deel uit te maken van een team van getalenteerde professionals en samen te werken aan boeiende projecten.

Gedurende ons 1,5 jaar durende traineeship krijg jij de unieke mogelijkheid om al werkend en studerend jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige Junior Python Developer. Na dit traineeship ben je bekend met alle ins en outs van het vakgebied en klaar om impact te maken.

  • Je krijgt de vrijheid en persoonlijke begeleiding om te ontdekken waar jouw passie en kracht liggen.
  • Werk aan uitdagende opdrachten voor toonaangevende opdrachtgevers en breng je theoretische kennis direct in de praktijk.
  • Ontvang erkende certificaten bij voltooiing van het traineeship.
  • Maak gebruik van onze uitgebreide online leeromgeving.
Inhoud van het IT-traineeship

Wat kun je verwachten?

Wat ga je doen als Junior Python Developer? Bij Working Talent bieden wij een IT-traineeship aan dat je de benodigde vaardigheden en kennis bijbrengt om succesvol te zijn in deze rol. Tijdens het traineeship volg je intensieve en praktijkgerichte trainingen die je helpen om snel de nodige skills te ontwikkelen.

Het traineeship begint met een boeiende bootcamp van 8 weken. In de eerste 3 weken maak je kennis met alle facetten van het IT-vakgebied, en daarna kun je een specialisatie kiezen waar je je gedurende 5 weken op gaat richten.

Na het bootcamp ben jij klaar om aan het echte werk te beginnen. Je krijgt de kans om je opgedane kennis in de praktijk toe te passen bij een van onze opdrachtgevers, verspreid over heel Nederland. We zoeken samen met jou naar de organisatie die het beste bij jouw wensen en ambities past.

Vacature Junior Python Developer
Jouw droombaan?

Vacature Junior Python Developer

Bij Working Talent zijn we altijd op zoek naar getalenteerde Junior Python Developers om ons team te versterken. We hebben diverse vacatures, variërend van traineeships tot junior, medior en senior functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog als je interesse hebt in een uitdagende carrière als Python Developer bij Working Talent!

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Salaris Junior Python Developer

Bij Working Talent kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris als Junior Python Developer. Zodra je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers, ontvang je een salaris van €2900 per maand als Developer trainee*. Na afronding van het traineeship ontvang je een salarisverhoging. Je salaris kan snel oplopen tot wel €3500 per maand!

Daarnaast bieden we nog andere belangrijke arbeidsvoorwaarden:

  • Een vast contract vanaf dag één.
  • Erkende certificaten voor voltooide trainingen.
  • 8,33% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Goede pensioenregeling.

*Tijdens het 8 weken durende IT-bootcamp gelden afwijkende salarisvoorwaarden.

python developer vacature
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent draait alles om ontwikkeling en plezier. Samen werken we aan jouw professionele carrière door jou de tools te geven die je nodig hebt. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en doet waar je van houdt. Daarom geven we je de vrijheid om grotendeels zelf invulling te geven aan je rol als trainee bij een opdrachtgever naar keuze. Je wordt onderdeel van een enthousiaste groep professionals die graag samenwerken en kennis delen.

Benieuwd naar de werkwijze van Working Talent en wat er gebeurt na jouw sollicitatie? We hebben hieronder de procedure in een aantal stappen uitgewerkt, zodat je een beeld krijgt van hoe wij te werk gaan.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior Python Developer worden

Op zoek naar een toffe baan als Junior Python Developer? Bij Working Talent hebben we een breed scala aan opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden bij Working Talent. Bekijk onze traineeships voor developers of neem vrijblijvend contact op met een van onze Recruitment Consultants via solliciteren@workingtalent.nl.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie