Junior Privacy Officer
Sluit je aan bij Working Talent als

Junior Privacy Officer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Working Talent is dé plek voor IT-talenten die zich willen ontwikkelen tot specialisten in hun vakgebied. Bij ons kun jij je verder ontwikkelen in een van onze vele vacatures die wij bieden. Ben jij bezig met je eerste stappen binnen dit vakgebied? Wij bieden ook verschillende traineeships aan waarmee je als starter binnen de IT-sector een vliegende start kunt maken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de privacy binnen organisaties. Als Junior Privacy Officer werk je vaak samen met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals IT, legal en HR. Het is belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Ook moet je in staat kunnen zijn om advies te geven aan verschillende stakeholders binnen de organisatie.

Vacature Junior Privacy Officer
Vacature Junior Privacy Officer
IT-traineeship

Junior Privacy Officer bij Working Talent

Als Junior Privacy Officer bij Working Talent krijg je de kans om te werken aan diverse projecten bij verschillende organisaties. Hierdoor doe je brede ervaring op en ontwikkel je jezelf tot een specialist in jouw vakgebied.

Ben jij recent afgestudeerd en heb je interesse in de functie van Junior Privacy Officer bij Working Talent? Dan raden wij jou aan om eerst een van onze IT-traineeships te volgen!

  • Persoonlijke begeleiding van professionals in jouw vakgebied

  • Hybride werken en leren

  • Online leeromgeving en opleiding op locatie

  • Erkende certificaten aan het einde van de rit

Inhoud van het programma

Wat ga je doen als Junior Privacy Officer?

Heb je met succes gesolliciteerd voor de vacature van Junior Privacy Officer? Dan staat het traineeship voor je klaar! Het avontuur begint met een intensief en zeer leerzaam IT-bootcamp. Gedurende acht weken ga je voornamelijk op afstand aan de slag met de belangrijkste basisprincipes van IT.

Naast de online studiebijeenkomsten zul je af en toe ook op ons kantoor in Oostzaan (in de buurt van Amsterdam) of op andere locaties in het land te vinden zijn. In de eerste drie weken leer je de essentiële fundamenten die elke IT'er moet kennen. De daaropvolgende vijf weken van de bootcamp zijn gewijd aan de specialisatie van jouw keuze.

Na deze intensieve acht weken in de IT-bootcamp is het tijd om je kennis in de praktijk te brengen. We zullen je koppelen aan een van onze vooraanstaande opdrachtgevers, die verspreid zijn over heel Nederland. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er een perfecte match is op het gebied van locatie en jouw voorkeuren. Ben je het meest op je plek in een groot commercieel bedrijf, of geef je de voorkeur aan een non-profit organisatie met een directe communicatielijn? Met ons diverse scala aan opdrachtgevers is alles mogelijk.

De functie

De rol van een Privacy Officer

Als Junior Privacy Officer ben jij verantwoordelijk voor het bewaken en handhaven van de privacy binnen organisaties. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat persoonsgegevens van klanten, medewerkers en andere betrokkenen zorgvuldig worden verwerkt en beschermd. Je adviseert het management over de regels omtrent privacy en data security. Je helpt ook bij het opstellen en uitvoeren van privacybeleid.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het uitvoeren van privacy audits en het controleren van de naleving van de wet- en regelgeving rondom privacy. Ook stel je rapportages op en adviseer je over verbeteringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van voorlichting over privacy aan medewerkers en klanten. Je bent een belangrijke schakel in het creëren van bewustzijn en het waarborgen van de privacy van organisaties.

Junior Privacy Officer vacature
Privacy Officer: jouw droombaan?

Junior Privacy Officer vacature

Beschik jij sinds kort over een bachelor- of masterdiploma in een beta-richting? En ben je op zoek naar de perfecte vacature voor Junior Privacy Officer funct9ie? Houd dan de website van Working Talent in de gaten. Elke eerste maandag van de maand vind je hier namelijk IT-traineeships waarop je kunt solliciteren.

Goede arbeidsvoorwaarden

Junior Privacy Officer salaris

Bij Working Talent ontvang je als Junior Privacy Officer een goed salaris. Als je voor ons en onze opdrachtgevers aan de slag gaat, ontvang je €2900 als IT trainee*. Je krijgt een upgrade in salaris als je na het traineeship in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Salaris natuurlijk niet het enige wat je van ons krijgt, wij bieden namelijk ook nog eens leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een vast contract vanaf dag één

  • Erkende certificaten van afgeronde trainingen

  • 8,33% vakantiegeld

  • 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding

  • Goede pensioenopbouw

*Tijdens de bootcamp wijkt dit salaris af

werken bij working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Bij Working Talent streven we naar langdurige samenwerkingen met onze talenten. We vinden het belangrijk dat onze talenten zich blijven ontwikkelen en groeien.We zorgen voor maatwerk en koppelen je aan een opdrachtgever die het beste bij jou past. Je werkt en leert samen met gelijkgestemde experts die je zullen inspireren op de nodige vlakken.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na de bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf

Junior Privacy Officer worden

Working Talent heeft nog veel meer vacatures beschikbaar voor IT-professionals zoals jij. Als je een starter bent en een carrière wilt bouwen in de IT-sector, dan kan ons traineeship je daar zeker bij helpen. Wil jij jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Solliciteer dan op onze vacatures via onze website. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuw talent binnen ons team.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie