Jouw partner voor developers

IT Programmeur gezocht: vind jouw expert bij Working Talent

Op zoek naar een gekwalificeerde IT programmeur? Working Talent is jouw betrouwbare partner in deze zoektocht. Met een brede ervaring in het verbinden van organisaties met top IT talent, variërend van traineeships tot consultancy, zijn wij perfect uitgerust om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw organisatie. Ontdek de ideale IT oplossing bij Working Talent!

Working Talent
Working Talent
IT Programmeur nodig?

Wij hebben de expertise in huis

Onze ervaren IT specialisten zijn deskundig in diverse programmeertalen en ontwikkelingsgebieden. Of je nu op zoek bent naar een specialist in Java, Python, C#, of een andere programmeertaal, wij hebben de juiste kandidaat voor jou. Onze programmeurs zijn niet alleen technisch vaardig, maar beschikken ook over de essentiële soft skills voor een naadloze integratie in jouw team.

Zoek je meerdere programmeurs voor een groot project of specifieke taak? Wij hebben de ervaring en expertise om jouw wensen te vertalen naar een op maat gemaakt IT traineeship. Volledig afgestemd op de behoeften van de organisatie.

20220411 Working Talent Algemeen 093 web
Way of Working

Werkwijze

Maatwerk IT traineeships
Bij het zoeken naar jong talent biedt Working Talent gespecialiseerde traineeships aan. Deze programma's zijn ontworpen om trainees te ontwikkelen tot veelzijdige IT-professionals. Tijdens een intensieve bootcamp van acht weken bouwen de trainees een stevige IT fundament op. Daarna kiezen ze een specialisatie zoals Data, Development, DevOps Cloud, Business & IT of Security. Wanneer bekend is bij welke organisatie een trainee zal starten, passen we het trainingsprogramma aan op maat. Dit zorgt ervoor dat trainees specifiek leren wat nodig is voor hun toekomstige functie. Daarbij leggen we de nadruk op bepaalde vaardigheden, tools en technieken.

Detacheren van IT programmeurs

Heb je direct een ervaren IT programmeur nodig? Onze professionals zijn direct inzetbaar voor jouw projecten. Zij zijn niet alleen vaardig in het oplossen van complexe IT uitdagingen, maar dragen ook bij aan de ontwikkeling van ons jong talent. Wij zorgen voor voortdurende professionele groei, waardoor onze specialisten altijd de meest actuele kennis en vaardigheden hebben.

Wanneer wij de ideale IT professional voor jouw organisatie vinden, integreren we deze expert tijdelijk in je team. Onze specialisten brengen een schat aan ervaring en inzicht mee, wat een directe meerwaarde biedt voor jouw projecten.

Working Talent
Jouw partner voor IT programmeurs

Waarom kiezen voor Working Talent?

Met jarenlange ervaring heeft Working Talent zich gevestigd als een toonaangevende specialist in IT-detachering en consultancy. Onze voortdurende innovatie in de IT-sector en investering in de ontwikkeling van ons team zorgen ervoor dat wij altijd klaarstaan om de huidige en toekomstige technologische uitdagingen aan te gaan.

Onze succesvolle projecten en klanttevredenheid bewijzen onze effectieve aanpak. We bouwen aan langdurige relaties met zowel klanten als IT-professionals, wat resulteert in betrouwbare en duurzame oplossingen.

Door te kiezen voor Working Talent, kies je voor een partner die zich volledig inzet voor het bevorderen van het succes van jouw organisatie.

Frank Bakker IT Manager | MyParcel
“De samenwerking die wij met Working Talent hebben bevalt ons goed. We hebben meerdere trainees laten instromen die snel geland waren in de verschillende teams en goed bij onze cultuur passen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Geen poespas en dat is precies wat bij MyParcel past.”
Jan Pieter de Jong Managing Director Professional Staffing | Centric
"De professionals van Working Talent worden van de juiste handvatten voorzien om aan de slag te gaan voor onze uitdagende IT-vraagstukken. Working Talent is voor Centric uitgegroeid tot meer dan een leverancier van de juiste professionals, maar dient inmiddels ook als sparringpartner voor het aantrekken van talent. Kortom: een fijne partner waar wij graag mee werken."
Meld je vacature aan

IT Programmeur nodig?

Zoek je een getalenteerde IT programmeur? Of het nu gaat om een trainee, een medior of een senior professional, Working Talent staat klaar om je te helpen de ideale kandidaat te vinden. Vertel ons over je behoeften en wij regelen de rest!