Information Security Officer
Information Security Officer

Sluit je aan bij Working Talent als Information Security Officer

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Op zoek naar die eerste of volgende stap in jouw carrière als Information Security Officer? Bij Working Talent kun je rekenen op een boost van jouw loopbaan! Sluit je bij ons aan als ervaren Medior of Senior, of ga voor de Junior functie met de vacature voor ons IT-traineeship. Jouw ambities zijn bij ons in goede handen. Via Working Talent kun je aan de slag bij ontzettend veel opdrachtgevers door heel het land, van non-profit tot top-200 bedrijven en overheid. Waar jouw talent maar het beste tot zijn recht komt.

Als informatie- en privacyexpert werk je bij toonaangevende opdrachtgevers aan uitdagende klussen en zorg je voor een optimale informatiebeveiliging. Jij timmert mogelijke risico’s dicht met zowel technische als organisatorische oplossingen. Je weet hoe de organisatie het beste processen kan inrichten en middelen kan inzetten om informatie en systemen veilig te houden. Dit doe je samen met toegewijde specialisten uit jouw team en andere afdelingen. Ook zorg je ervoor dat privacy en informatiebeveiliging gaan leven bij andere collega’s, door proactief te adviseren en trainingen te geven. Information Security Officer is een veelzijdige functie dus, met veel verantwoordelijkheden.

security officer
Functieomschrijving ISO

Wat ga je doen als Information Security Officer?

Als Information Security Officer, ook wel Security Officer of Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging genoemd, ben je verantwoordelijk voor de informatie binnen een organisatie. Dat betreft zowel de veiligheid als de privacy en beschikbaarheid. Dit doe je op tactisch en strategisch niveau. Oftewel: je stelt een informatiebeveiligingsbeleid op en weet hoe je techniek en processen inricht om risico’s tot een minimum te beperken. Daarbij is voldoen aan de wetgeving een belangrijk oogpunt. Ook weet je risico’s te analyseren en voer je controles uit. Een scherp oog is dus van groot belang.

Verder dien je communicatief sterk te zijn. Je weet collega’s en andere afdelingen van advies te voorzien op technisch en organisatorisch niveau en komt met hands-on ondersteuning. Je kunt ze uitleggen wat er precies moet gebeuren, en waarom dit van belang is. Ervoor zorgen dat informatiebeveiliging organisatiebreed ‘een ding’ wordt, doe je onder andere met voorlichting en training onder collega’s.

Werken als SO?

Waar kom ik te werken als Security Officer?

Maak je geen zorgen over je cv met onze vacatures voor Security Officer. In deze functie werk je zowel als Junior, Medior of Senior aan uitdagende klussen bij diverse opdrachtgevers, die door heel Nederland te vinden zijn. Van mkb, zorg, overheid en non-profit tot top 200 bedrijven zoals KLM en ING: wat maar het beste bij jou past! Als Medior of Senior kun je samen met andere Information Security Officers aan interne projecten werken bij Working Talent en onze trainees begeleiden. Je kunt bij ons zoals je leest op veel manieren waarde toevoegen!

Goede arbeidsvoorwaarden

Vacature Information Security Officer salaris

Als Information Security Officer kun je rekenen op een meer dan prima salaris. Ga je bij ons aan de slag als trainee in een Junior Security Officer functie, dan ontvang je een salaris van €2900 per maand. Dit kan oplopen tot €3500. Als Medior of Senior ISO loopt je salaris op tot een bedrag tussen de €3500 en €5500.

Daarnaast kun je bij Working Talent rekenen op meer goede arbeidsvoorwaarden:

  • Vast contract, ook voor trainees

  • 8,33% vakantiegeld

  • Mobiliteitsregeling

  • Nette pensioenopbouw

  • 25 vakantiedagen

  • Erkende certificaten voor alle afgeronde opleidingen

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Working Talent leidt starters op tot IT-professionals en helpt medior/senior IT'ers aan een nieuwe stap in hun carrière. Hierbij werken we altijd met onze kernwaarden in ons achterhoofd: plezier, innovatie en kwaliteit. Bij Working Talent kun je rekenen op maatwerk en onze volledige support in het behalen van jouw professionele en persoonlijke doelen. Hoe we dit precies doen, lees je via de button hieronder.

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast de functie van Security Officer meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tara Butter Business Intelligence trainee | Arcus IT
“Naast het brede scala aan IT-technieken dat ik heb leren kennen in het Data bootcamp, ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Als opstap voor je werkleven is dit een absolute aanrader!”
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie