business analist
Business Analist

Sluit je aan bij Working Talent als Business Analist

Hey, jij!

Welkom bij Working Talent

Op zoek naar dé vacature voor Business Analist die jouw carrière met flinke stappen vooruit helpt? Zet jouw kennis en kunde in bij Working Talent en sluit je aan bij onze talenten op het gebied van IT en Business. Zo kun je als net-afgestudeerde met ambities aan de slag als Junior Business Analist via ons traineeship. Heb je meer ervaring en specifieke professionele doelen? Ga dan voor een van onze Medior/Senior Business Analist vacatures.

Als Business Analist ben je onmisbaar vanwege je centrale positie in een organisatie. Je bent de ultieme verbinder tussen mensen, middelen en afdelingen en hebt zowel oog voor details als het grote plaatje. Dit vraagt om een brede expertise en scope. Niet alleen van een organisatie en haar processen en IT. Ook de ontwikkelingen binnen jouw markt en alles dat daar impact op kan hebben ontgaan jou niet.

Aan jou de taak om met al die kennis en tools een organisatie te innoveren met de nodige veranderingen. Klinkt als een klus voor jou? Lees hier meer over de functie van Business Analist en bekijk de openstaande vacatures van Working Talent.

business analist functie
Functieomschrijving Business Analist

Wat ga je doen als Business Analist?

Een Business Analist is de schakel tussen Business en IT; vrijwel elke afdeling van een organisatie. Logischerwijs dien je kennis te hebben van veel gebieden binnen en buiten jouw werkveld.

Je moet weten wat nodig is om bedrijfsprocessen beter in te richten. Dat vraagt niet alleen om kennis van technische mogelijkheden, maar ook social skills. Voor het doorvoeren van veranderingen is immers draagvlak nodig. Communicatie is hierbij het sleutelwoord. Je weet de wensen van stakeholders en collega’s te inventariseren en ze te verwerken in implementatieplannen.

Natuurlijk is hierbij het onderdeel IT belangrijk. Voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen heb je een toekomstbestendige IT-architectuur nodig. Je moet als bedrijfsanalist in staat zijn om bestaande en toekomstige systemen en processen af te stemmen op de strategie van de organisatie.

Dit doe je gelukkig niet alleen. Waar nodig zet je de kennis en people power in die om je heen te vinden is. Daarnaast ben jij zelf beschikbaar als sparringpartner, facilitator en consultant. Als BI ben je een ware spin in het web!

Waar kom ik te werken als bedrijfsanalist?

Werken als Business Analist

Als Business Analist ben je van onschatbare waarde voor allerlei soorten organisaties. Het bedrijfsleven staat bijvoorbeeld om je te springen. En dat zijn lang niet alleen bedrijven in de technische of IT-sector. Heb je geen commerciële inborst? Ook overheidsorganen of onderzoeksbureaus kunnen jouw skills goed gebruiken. Je zult geheid een vacature voor Business Analist kunnen vinden bij een organisatie die precies bij jou past - ook buiten Amsterdam.

Goede arbeidsvoorwaarden

Business Analist salaris

Maak je over je salaris als Business Analist geen zorgen als je bij Working Talent aan de slag gaat. Ook als Junior BA ontvang je tijdens en na je traineeship een meer dan goed salaris. Dit start met €2900 per maand* en loopt op nadat je trainee-af bent. Als Medior Business Analist kom je uit op zo’n €3200 tot €3700 per maand. Een meer ervaren Senior bedrijfsanalist mag hier nog €500 tot €1000 bovenop rekenen aan maandelijks inkomen. Het precieze salaris van jou als Business Analist zal afhankelijk zijn van onder andere je vooropleiding, ervaring en onderhandelingsvaardigheden.

Andere - niet geheel onbelangrijke - arbeidsvoorwaarden bij Working Talent:

  • Een vast contract

  • 8,33% vakantiegeld

  • Erkende certificaten voor afgeronde opleidingen

  • 25 vakantiedagen

  • Vergoeding voor woon-werkverkeer

  • Opbouw van pensioen


*Tijdens het IT-bootcamp van acht weken wijkt het salaris hiervan af.

over working talent
Plezier staat voorop

Over Working Talent

Wat mag je nu verwachten na een succesvolle sollicitatie op een van onze vacatures voor Business Analist? Vooral onze volledige steun in jouw carrièrepad, afgestemd op wat jij nodig hebt om die stappen te maken. Dit doen we volgens onze drie kernwaarden: plezier, innovatie en kwaliteit. Lees hier meer over wie wij precies zijn. Zie jij een match met jouw wensen en ambities? Dan horen we graag van je!

1. Contact
Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
2. Kennismaking
We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en te kijken of deze bij onze traineeships en opdrachtgevers aansluiten.
3. Online assessment
Vervolgens maak je een online assesment, dat bestaat uit vier onderdelen.
4. Contract
Voordat het traineeship van start gaat tekenen we natuurlijk eerst het contract bij ons op kantoor.
5. Bootcamp
Het traineeship gaat van start met een bootcamp van 8 weken waarin je kennis maakt met diverse IT vakgebieden.
6. Aan de slag
Na het bootcamp is het tijd voor het echte werk: je gaat gedurende een jaar aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
Ontwikkel jezelf bij Working Talent

Solliciteren op een van onze IT vacatures?

Working Talent heeft naast die van Business Analist meer IT-vacatures openstaan die voor jou interessant kunnen zijn. Een overzicht van al onze vacatures vind je hieronder, van traineeships voor starters tot uitdagende seniorfuncties.

Tristan Romijn Data Infra Engineer | APG
“Als wiskundige ben ik gestart in het data-traineeship en heb ik kennisgemaakt met tools die ik nu iedere dag gebruik in mijn rol als Data Infra Engineer."
Recensie
Jasper Staal Data Analytics trainee | Centric
“De start van het IT-traineeship heeft mijn horizon op het gebied van Data verbreed. Hierin heb ik mijzelf kunnen verdiepen in technieken die ik direct kon toepassen in mijn werk!”
Recensie
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!