vacature junior security officer
Join our team!

Word Accountmanager bij Working Talent

Wij zijn Working Talent, een jonge en ambitieuze organisatie die gespecialiseerd is in het vinden, op te leiden en het 'matchen' van IT-talenten aan opdrachtgevers in diverse branches. Onze focus ligt op het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie, en daar kunnen wij versterking in gebruiken. Wij zijn op zoek naar een Accountmanager met enige ervaring om ons team te versterken.


In de afgelopen jaren zijn wij hard gegroeid. De teams breiden zich uit en streven wij ernaar die groei vast te houden. Daarom zoeken wij enthousiaste Accountmanagers met de ambitie om mee te groeien, zichzelf en het team verder te ontwikkelen. Accountmanagers die de motivatie hebben om samen deze groei door te zetten.

Low code developer
Openstaande functie

Accountmanager

Voor ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar Accountmanagers. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande opdrachtgevers en het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers. Je zoekt actief naar nieuwe leads en weet deze om te zetten in succesvolle samenwerkingen. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers om ervaren en jonge IT-talenten te matchen, te begeleiden en tot hun vaste kern te laten instromen.


Daarnaast ben je de spil tussen onze opdrachtgevers en onze kandidaten en zorgt voor een warme relatie tussen beiden!

Werken bij Working Talent

Wat kun je verwachten?

Als Accountmanager bij Working Talent heb je de kans om te groeien in een dynamische en uitdagende werkomgeving. We bieden je een professioneel en gezellig team van collega's, een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je bij ons rekenen op veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.


Wij geloven dat ieder individu unieke kwaliteiten en ambities heeft en daarom kijken wij naar jouw wensen en ambities om jou te versterken waar jij goed in bent. Bij ons krijg jij ook de mogelijkheid om een stukje eigenaar te worden van Working Talent, zodat je kunt ondernemen, meedelen in de resultaten van de organisatie en tegelijkertijd de voordelen van het werken in een team kunt ervaren.


Dit vragen wij van jou

  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een commerciële instelling


Enthousiasme en het meest belangrijke: je bent een team player met een winnaarsmentaliteit!

Meer over de functie

Wil jij meer weten?

Ben jij iemand met een gezonde dosis lef, ondernemerschap en overtuigingskracht en vind je het belangrijk om persoonlijke en gezamenlijke doelen te behalen zonder hierbij de klantbehoefte en de competenties van de trainee uit het oog te verliezen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geraakt en wil je meer weten? Klik dan hieronder voor meer over de precieze invulling van deze functie bij Working Talent.

Je kan ook direct contact met ons opnemen door te bellen met Marlies Wardenier op
nummer +31 6 11 96 75 51 of te mailen naar solliciteren@workingtalent.nl.

Siebe Relyveld Sales Manager Working Talent
"Ik heb de ontwikkeling van Working Talent van dichtbij gevolgd en wilde daar graag deel van uitmaken. Daarom heb ik ook de overstap gemaakt. Als Sales Manager bij Working Talent krijg ik de kans om mijn commerciële skills in te zetten en tegelijkertijd ook een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van anderen. Ik ben voornemens om bij te dragen aan de continue ontwikkeling van Working Talent, haar opdrachtgevers, de talenten, het sales-team en individuele collega’s."
Siebe Relyveld
Rose Braam Accountmanager Working Talent
"Working Talent is voor mij dé plek waar ik mijn passie voor het werken met mensen kan combineren met mijn kennis en ervaring in de branche. Ik werk hier al bijna 3 jaar en kan hier dagelijks bijdragen aan het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en talentvolle werknemers. Soms is het een uitdaging, maar in dit team ga ik dat nooit uit de weg.”   
Rose Braam
IT-traineeship
Start jouw IT carrière bij WT!