"Het IT-traineeship bij Working Talent was niet alleen ontzettend leuk en leerzaam, het gaf me ook de handvatten om goed beslagen ten ijs te komen bij mijn opdrachtgever."

Je gaat binnenkort afstuderen of bent in bezit van een hbo/wo bachelor of master diploma.
Je wilt graag werken en direct toegevoegde waarde leveren. Tegelijkertijd weet je dat de aansluiting op een specifieke baan in de IT nog onvoldoende is.

Het is een bekend probleem. Studies in Nederland zijn goed, maar generiek en breed ingestoken, terwijl de IT-arbeidsmarkt om specialistische kennis vraagt. Al jaren weten we dat hogescholen en universiteiten de versnelling in de IT-branche niet of nauwelijks kunnen bijbenen. Nieuwe methodieken en technieken volgen elkaar snel op. Juist het begrijpen en bekwamen van deze nieuwe methodieken en technieken maken het verschil hoe jij straks uit de startblokken vertrekt en hoe jij het fundament legt voor je toekomst in jouw vakgebied. 

Working Talent legt de verbinding tussen jouw studie en de IT-arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers vinden een steile leercurve belangrijker dan huidige kennis. Working Talent legt dan ook de nadruk op het aanleren van future proof IT-technieken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk de vacatures op de overzichtspagina.

Of laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier.

Persoonlijke gegevens
uploaden CV
opmerking
Velden met een * zijn verplicht