Onze IT-traineeships zijn op basis van onze kernwaarden 'plezier, innovatie en kwaliteit'. Wij gaan voor 5 sterren en onze Trainees, Student Developers en opdrachtgevers zien dat ook zo!
4.7 sterren gemiddeld over de laatste 10 reviews!

Met meer dan 100 Working Talents en zo'n 50 opdrachtgevers in Nederland bouwen en faciliteren wij iedere dag de beste IT-traineeships voor pas afgestudeerden. Heb je passie voor IT en voel je de aantrekkingskracht van code, data en techniek? Kom bij Working Talent! Lees ook hoe anderen hun passie hebben gevonden en zich hebben versterkt met een van onze programma's.

5 sterren
Working Talent heeft ervoor gezorgd dat talent op de juiste plek belandt, en dat is bij ons natuurlijk, haha!
- Juul,
COO Europe
TDglobal

Ervaringen van:

Dennis
Information & Security Consultant
ING
4.5 sterren

"Tijdens mijn studie wist ik nog niet zo goed welke kant van de IT ik echt wilde gaan uitdiepen, maar security trok altijd mijn aandacht. Working Talent heeft me de kans gegeven om mijzelf hierin te specialiseren. Na een pittige opleiding OSCP ben ik eerst 'Ethical Hacker' geworden en na het behalen van mijn OSCE ben ik doorgegroeid tot Information & Security Consultant. In mijn dagelijkse werk kom ik met veel verschillende technieken en methodes in aanraking, beide cutting edge en soms roestig oud. Dit maakt van elke opdracht een unieke uitdaging. Working Talent en ik hebben voor komend jaar een plan gemaakt hoe we de volgende stap gaan zetten om nog meer een specialist te worden in mijn vakgebied."

Niek
Software Developer
Syncasso
5.0 sterren

"2 jaar geleden werd ik gebeld door Working Talent. Ik zweette me op dat moment kapot in een super hete server ruimte bij een klein bedrijf in de achterhoek. Ik was vrij achterdochtig, want als een IT'er word je vrijwel elke dag gebeld door recruiters met mooie verhalen en gouden beloftes. We raakten aan de praat en werd volkomen verrast. We hadden direct een leuk en inhoudelijk gesprek over wat ik wilde en adresseerden samen welke zaken ik belangrijk vind. Ik studeerde nog dus had behoefte aan flexibiliteit en ruimte voor zelfontplooiing, iets wat ontbrak bij mijn functie die ik op dat moment bekleedde. Nu combineer ik mijn studie AI met een toffe baan als Software Developer in mijn woonomgeving en heb ik er een groep vrienden bij in Landsmeer! "

Nikolas
IT Trainee - Full Stack Developer
Capgemini
4.5 sterren

"Na mijn studie was ik een tijdje op zoek naar een baan waarbij ik mijzelf op het vlak van IT kon ontwikkelen. Omdat ik geen IT-gerelateerde studie had gevolgd (Wiskunde) en ook geen werkervaring had vond ik dat in het begin best intimiderend. Ik wist wel dat ik een passie voor programmeren had en dat ik bereid was om mijn best te doen en om veel te leren. Het traineeship zelf beviel heel goed. Ik voelde me echt in mijn element en toen ik met mijn eerste opdracht begon kreeg ik de vrijheid om mezelf in allerlei richtingen te ontplooien. Door als MSCA gecertificeerd te worden staan er nu heel veel deuren open voor mij en sta ik sterk in de arbeidsmarkt."

Remy
IT Trainee - Full Stack Developer
Atos (team Virtual Reality)
5.0 sterren

"Na het afronden van mijn niet zo technische studie (MSc Economic & Consumer Psychology) , ontdekte ik mijn passie voor programmeren. Toen ik wist dat ik hier mijn carrière in wilde maken was het aanvankelijk lastig om deze wens te verwezenlijken. Het traineeship van Working Talent helpt mij om relevante vaardigheden te ontwikkelen, belangrijke certificaten te behalen en heeft mij geholpen om een fijne opdrachtgever te vinden waar ik momenteel met veel plezier werkzaam ben. Het traineeship van Working Talent is precies wat ik als starter nodig heb!"

Jens
IT Trainee - Full Stack Developer
AFS
5.0 sterren

"Ik was jong, eigenwijs en had geen diploma (drop-out na 2.5 jaar Informatica & Economie) en na een aantal maanden zat ik in een diep dal. WT heeft mij een kans gegeven om er weer bovenop te komen en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Dankzij het Full Stack Java traineeship heb ik leren samenwerken en geleerd om met feedback om te gaan, waardoor ik nu bij opdrachtgevers enorm enthousiast onthaald word. De persoonlijke aandacht en de kwaliteit die WT levert voor hun mensen is niet iets wat ik tot nu toe geëvenaard heb zien worden. "

Bram
.NET Developer
Syncasso
5.0 sterren

"Tijdens mijn opleiding merkte ik dat ik niet voldoende voldoening haalde uit mijn studie en dat ik veel tijd in de week over had. Working Talent heeft mij geholpen bij het vinden van een bijbaan als Student Developer. Hier leer ik als Developer veel bij, en vooral mijn soft skills kan ik hier in een rap tempo ontwikkelen. Opleiding: Bachelor Systeembiologie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen"

Folkert
Software Developer
Media Distillery
4.0 sterren

"Ik was al een tijd op zoek naar een interessante bijbaan naast m'n studie. Toen ik werd gebeld door Working Talent was ik door de goede hulp meteen enthousiast. Het is top geregeld en ik had binnen no-time een interessante en passende bijbaan. Een ontzettend leuk en goed begin van een carrière in de IT en hopelijk nog een lange samenwerking met Working Talent!"

Kevin
Software Developer
index hospitality systems
4.5 sterren

"Dankzij het IT-Traineeship van Working Talent kwam mijn carrièreswitch in een stroomversnelling. Na de selectieprocedure kon ik direct in een van de traineeships aan de slag. Momenteel werk ik mee aan diverse uitdagende IT projecten binnen de horeca branche, zoals interfaces ontwikkelen voor kassasystemen naar pin-terminals. Erg leuk en leerzaam! "